16 лютого, 2017, 15:13

Обшук в облраді – «підніжка» від місцевої влади

Вчорашній обшук Генпрокуратури у Волинській обласній раді – ніщо інше як очікувана «підніжка» від місцевої влади, зокрема голови Волинської ОДА, який чинить опір діяльності новоствореного комунального підприємства «Волиньприродоресурс».

Хотів би нагадати, що КП «Волиньприродоресурс» створене влітку минулого року з метою легалізації та прозорості добування бурштину та інших корисних копалин на території Волинської області. Це підприємство – власність волинської громади і воно реально здатне суттєво наповнити місцеві бюджети.

Прикро, що губернатор цього не розуміє! Він, певно, забув, що очолює не приватну автомобільну корпорацію, а цілу область із мільйонним населенням. Замість того, щоб відстоювати інтереси області, сприяти легалізації видобутку бурштину, він гальмує цей процес, вдаючись до ганебних, недостойних керівника області методів, як то учорашній обшук, в результаті якого, до речі, вилучили два рішення обласної ради, які і так були у вільному публічному доступі. Ганьба!

Краще б голова Волинської ОДА відправив цих автоматників та місцевих силовиків охороняти легальний процес видобутку корисних копалин, аніж влаштовувати такий спектакль.

Складається враження, що це спеціально робиться напередодні річниці Майдану. Краще б влада разом із Генпрокуратурою прозвітувала, скільки російських банків закрили, скільки осіб покарано за вбивства майданівців, скільки корупціонерів притягнено до відповідальності?!

Я як депутат обласної ради не можу мовчки спостерігати за цим безчинством, маю на меті всіма доступними методами оборонятися від ганебних дій центральної та місцевої влади.

Також я підтримую свого колегу по депутатському корпусу Василя Столяра, якого нещодавно призначили директором КП «Волиньприродоресурс». До слова, він ще не приступив до виконання обов’язків директора, ще печатки підприємства в руках не тримав, а у нього вдома теж проводять обшуки!!!

Такі дії місцевої влади ще раз підтверджують, що команда губернатора чинить опір легальному видобутку бурштину на Волині, тому що контролювати цей процес хочуть продовжувати ті, хто роками наживався та збагачувався за рахунок волинян.

Я, як і значна частина депутатів Волиньради, не допустимо такого свавілля голови ОДА.

Слава Україні!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой бля, аналітик безграмотний.
Відповісти
Шановний депутат, доручити Столяру керувати КП «Волиньприродоресурс», це приблизно теж саме що доручити лисиці керувати курником. Вся біографія Столяра тому в підтвердження.
Волиняни, про яких ви так турбуєтесь, отримали б пір*я, а депутати - мясо! Не дарма вони (і Ви) чогось усі записались в "Природоохоронний і ресурсів" комітет облради.Напевне зараз він "смачніший" навіть за бюджетний.
Гунчик, який би він не був, зберіг для міста працюючий завод з тисячею робочих місць. А що зробив Столяр, Палиця для Волині? Тільки бла-бла-бла. Ну і власні кишені набивали.
Відповісти
Чого варті, те і маємо. В тому числі і облраду з Вітівими, Лехами, Цейками , Пирожиками і іншою гидотою.
Відповісти
Якщо тема є серйозною, то не треба її висвітлювати по-дитячому. Якщо тема дитяча, то не варто про неї говорити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні