29 грудня, 2016, 17:52

Нащо Порошенко ріже гуску?

Хто мене знає, той підтвердить: я нечасто дозволяю собі робити безапеляційні заяви. Але не в цьому випадку. Бо це – паскудство і «бєзпрєдел». Це біда масштабу цілої країни.

Так, я про ці злощасні 704 гривні, які з Нового року змушені будуть платити навіть «сплячі» підприємці. І про цих 11 тисяч волинян, які сьогодні прийшли до Луцького ЦНАПу з метою позбутися ярма, яке так наполегливо хоче вдягнути на них наша влада.

Попри те, що я не голосував за Порошенка, до сьогодні я утримувався від критики. Об’єктивно я розумів, що вона «литиме воду на млин» проросійських сил, зацікавлених в розхитуванні ситуації з середини країни. Суб’єктивно я намагався переконати себе, а то й інших, що ця влада «приречена на реформи», що країна дійшла до межі і Петро Олексійович і його команда, якими б цинічними вони не були, не можуть цього не розуміти.

Так я намагався думати. Тепер ці думки дійшли до остаточного краху. Тепер я не вірю в «порошенківський» період історії України.

Я сподівався, що Порошенко як людина бізнесу, як ніхто зрозуміє потреби і запити малого і середнього підприємництва в Україні.

Але, схоже, все йде до того, що в країні лишиться тільки один підприємець: сам «Гарант».

Я сподівався, що президентський підпис, який може не лише «пускати в хід», а й ветувати закони, все ще є в нашій країні таким собі запобіжником від законодавчого парламентського безглуздя.

Але, схоже, Порошенко надто вжився в роль типового українського чиновника, для якого є «ми» (обрані) і вони» всі решта українців, яких можна «доїти») .

Я сподівався, що в Україні ростиме середній клас. Та опора стабільності і процвітання суспільства, якою є мале і середнє підприємництво у розвинутих країнах.

Але, схоже, поки що на це сподіватися рано. Бо не стають успішними підприємцями ті, кому кажуть: «Плати! Не заробляєш? А нам все одно! Плати!»

Я сподівався, що у наших владців таки визріє і народиться правильне розуміння того, як працювати з бізнесом. Що спочатку треба створити йому умови для роботи, і лише потім вимагати податків для казни і соціальних гарантій для працівників.

Але схоже, що Порошенко і компанія не читали притчі дідуся-Езопа про гуску, яка несе золоті яйця. І таки беруться цю гуску різати.

Я сподівався, що третього Майдану не буде. Але, схоже, і цьому моєму сподіванню приходить кінець...

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно написав.
Відповісти
оці стогнання за 700 грн у місяць це просто блюзнірство над трупом рознесеної країни, вбитих нещасних людей на сході і геноциді обороноздатних юнаків. та най би ви вдавилися цими с.аними гривнями, ідійоти, які призвели цю гниль і мародерство до влади. платіть і не п...діть.
Відповісти
Ти мразь закрий своє є..ло. Ці люди - кістяк України. Так ,для них 700 грн це гроші і вони Яника змели і цих разом з тобою зметуть. І хлопцям на сході вони першими плече підставили.
Відповісти
уточніть, хто саме змів яника. той, хто платив податки, чи той, хто малював нулі в звітності? на кому-таки Україна тримається?
Відповісти
ногу їм ви підставили, тварини. закрийся і не вилізай.
Відповісти
Порошенко - тварюка!!!
Відповісти
людина, яка зареєстрована підприємцем і не веде діяльності, скасовує свою реєстрацію, щоб не платити 700 гривень щомісяця.
Що в цьому ганебного для самої людини і для держави?
Діяльність буває збитковою, прийдеться пару місяців платити, не маючи прибутку, але збитковість тимчасова. Якщо ні-треба вибрати інший вид діяльності або закриватись, адже ти хреновий підприємець. Схочеш продовжити-зареєструй дружину і працюй далі.
До чого істерика, Володю?
Відповісти
В якщо мене забрали в АТО? Ви суки, Порошенко, верніть награбовані гроші з офшорів.
Відповісти
Вован,чому ти не написав про себе,як ти плотиш тим людям,які працюють в тебе? 7000грн.ти винен людині,яка працювала в тебе завгоспом і вже сім років,як він від тебе здихався.А ти сім років йому винен!От якби можна було тебе "поставити" на лічильник.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні