15 грудня, 2016, 17:53

Іваничівська «Батьківщина» зганьбилася

Минулої неділі в 41 об’єднаній територіальній громаді відбулися вибори голів і депутатів. Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко відразу в понеділок на прес-конференції заявила про хороший результат цих перегонів, зазначивши, що однопартійці отримали 32% голосів виборців серед кандидатів від партій.

Шкода лише, що в двох приміських громадах Іваничівського району результат – провальний. В Поромівській територіальній громаді районний осередок навіть не знайшов і не висунув кандидата на голову, а в список депутатів із чотирнадцяти чоловік не потрапив жоден «батьківщинівець».

Не краще спрацювали і в іншій територіальній громаді – Литовежській. Там депутат від «Батьківщини» Олександр Приступа в шести населених пунктах набрав аж 9 (!) голосів. Оце так підтримка! Оце так результат! І в складі 22-х депутатів теж не знайдете представника цієї політичної сили.

Підсумок – більш ніж прогнозований. Обласна партійна організація під керівництвом такого лідера, як Олег Кіндер, і не може по-іншому спрацювати. Всі його дії спрямовані не на консолідацію «Батьківщини», а на її дискредитацію і розвал. І вибори – прекрасне цьому підтвердження.

Як влітку, так і тепер, обласна партійна організація абсолютно проігнорувала організаційну участь депутатів обласної ради в цій виборчій кампанії, які могли б реально допомогти отримати перемогу.

Прикро, що падіння рейтингу «Батьківщини» в області не хочуть визнавати деякі активісти партії, які демонструють повний «одобрямс» діям Кіндера, підтримують його деструктивні кроки. А ганебну поразку пояснюють різними причинами. Це як у тому анекдоті про поганого танцюриста… Було би смішно, якби не було так сумно.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все правильно і Ви чесно говорите про речі. Кіндер - лайно, яке усе зіпсує, що бере до лап.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні