09 грудня, 2016, 09:49

Неправдою світ перейдеш

«Неправдою увесь світ перейдеш, але не повернешся!» - це мудрість, яку народив український народ на протязі своєї тисячолітньої історії!

Я звичайно вдячний такому поважному виданню, як ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ за таку увагу до моєї скромної персони, що вперше за рік моєї публічної діяльності я із своєю позицією щодо підкреслюю: ефективного використання коштів, жорсткого контролю за використанням коштів, а особливо коли будуються такі потужні об’кти, як перинатальний центр, яку виклав у своєму пості, потрапив у розділ ТОП-НОВИН цього інтернет видання!..

Проте, не робить честі колективу, його власникам, замовникам цієї статті, автору (до речі його сумління напевно помішало йому і він побоявся поставити своє прізвище під матеріалом) той факт, що в ній повністю перекручена моя позиція і спотворена основна думка, адже я не проти добудови перинатального центру, а навпаки вважаю, що і цей об’єкт, і багато інших в області потрібно добудовувати!

Основними меседжами була моя позиція що при закладці кожного об`єкту ми повинні мати чіткі розрахунки і обґрунтування (я сподіваюсь вони є) і те, що нам варто розібратися у ефективності використання вже потрачених коштів, а також отримати інформацію, яка допоможе здійснити якісний контроль при освоєнні тих коштів, які ще потрібні, що є прямим обов’язком обранця громади!

Окрім усього іншого мене зацікавив ще і той факт, що у зверненні депутатів ВРУ від Волині до Прем’єр-Міністра п.Гройсмана йшлося про загальну суму, яка необхідна для добудови, в розмірі 95 млн.грн., а при деталізації виявилось, що лише 81,5 млн.грн. (див. прикр.файл).

Тому я й подав звернення до управління охорони здоров’я ВОДА, щоб отримати інформацію, яка мені потрібна для прийняття рішення при голосуванні! Бо ніколи не проголосую за те, чи інше рішення в раді не розібравшись, або так як скаже «хтось»!..

Я звернувся до редакції ВОЛИНСЬКИХ НОВИН одразу, як ознайомився із цією публікацією, але не за виправданням, а з вимогою викласти мою позицію так, як вважаю я, а не той «міфічний автор», проте ні головний редактор, ні автор статті сьогодні часу для мене не мали…

Залишив свій номер телефону і чекатиму на дзвінок завтра. Якщо ж редакція видання добровільно не погодиться на публікацію спростування недостовірної інформації, то у своїх діях я буду керуватися ч.6 ст.277 Цивільного Кодексу України та ст.37 Закону України «Про засоби масової інформації (пресу) в Україні», ч.2 ст. 278 Цивільного кодексу України/ та ч.2 ст. 278 Цивільного кодексу України.

Вам шановні волиняни залишаю на розсуд такі дії журналістів, вислови голови фракції УКРОП п. Рубльова щодо обурення тим, що я маю позицію жорстко контрольювати витрачання коштів платників податків, а також працювати над тим, аби вони були використані ефективно!

P.S. До речі мене дивує, чому тоді ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ наприклад не написали, що п. Рубльов проти побудови школи в с. Осівці Камінь-Каширського району?!! Адже він на останній бюджетній комісії так сильно переживав і доводив усім, що там заклали школу-гігант і навіть проробив роботу по виготовленню проектно-кошторисної документації, яка дозволить зекономити 12 мільйонів гривень?...

У своєму пості щодо перинатального центру я озвучив подібні свої переживання, але опоненти використали, перекрутивши факти це проти мене…

Пропоную також пану Рубльову організувати «депутатський день» (яких на жаль ще не було жодного) і ознайомити депутатів облради з реальним станом справ в дитячому територіальному медичному об’єднанні, щоб не одна особа в області вирішувала, на що тратити гроші громади, а це рішення було колективним.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні