08 грудня, 2016, 20:44

Про «жах», побачений на «Ласці»

Що шокуючого у тому, що для тварин надають багато м"ясної продукції?

Про те, що в нас нмає морозильної камери я неодноразово писала на своїй сторінці у ФБ. Волонтери та небайдужі до проблеми відгукнулися та допомогли придбати дві морозильні камери(780 літрів і 900), але звісно, що їх не вдосталь. Влітку продукція дуже псується тому, витрачаючи великі кошти на пальне, мусимо возити маленькими порціями щодня.

Взимку ми зберігаємо їжу на цементній підлозі, я особисто виставляла такі ж фото, де їжа таким чином зберігається, з проханням допомогти закупити велику морозильну камеру -типу кімнати. Організація Нейчевоч після приїзду Браєна (аудит- перевірки непланова) пообіцяли допомогти і дотримали слова.

Якраз панові Смалю я сьогодні розповідала, що закордонні наші спонсори погодились на купівлю такої великої камери, її приблизна вартість 100 тис. грн (в залежності від розмірів та ваги).Коли люди намагаються допомогти вони вирішують проблему, а не просто виставляють фото і розводять руками.

Це прекрасно, що тварини мають стільки м"яса, але я розумію, що з бюджету міста 100 тис. грн ніхто не виділить на камеру. Тому ми виходимо з положення взимку таким чином - економлячи бензин. Вся продукція перед тим як подаватися тваринам миється і вариться. Щодо коштів,то безпритульні тварини приймаються безоплатно, домашні платно - це теж не секрет.

В Луцьку 10 000 домашніх тварин, якщо кожен третій захоче свою домашню тварину віддати, КП "Ласка" не зможе прогодувати тварин, тому власник повинен привезти крупи для свої тварини або оплати за те, що сам не взмозі подбати про свого домашнього улюбленця. В цілому світі так працюють - ми не можемо прогодувати всіх домашніх тварин та зробити їм безкоштовну стерилізацію та вакцинацію .

Коли домашня тварина потрапляє на КП її так само вакцинують та стерилізують - місто не покриває цих витрат , лише на безпритульних. Тому власник зобов"язаний оплатити ці послуги або привезти крупи.

Цікаво, що пан Борис Смаль не сфотографував товстих, щасливих тварин і чистоту на території, сьогодні, вчора та позавчора приїздили журналісти з Інтернет видань та телебачення вони все також знімали і кожен висловлював свою думку про, те які тварини нагодовані, який у них гарний вигляд і чисто у вольєрах та на території.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні