--> ВО «Свобода»: подвійне дно | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
22 листопада, 2016, 16:25

ВО «Свобода»: подвійне дно

Якщо запитати, як «Свобода» відноситься до усього російського, напевно, ні в кого не виникне позитивних асоціацій. Росія – агресор, Путін – х@йло, смерть – москалям! І це однозначно.

Неодноразово волинські «свободівці» ганьбили на теренах краю усе російське: то товари з Росії у Луцьку продавати забороняли, то російські фури блокували, то концерти «представників шоу-бізнесу, які заробляють у Росії» забороняли.

А нещодавно дійшло до смішного: очільник луцької «Свободи» Микола Федік доколупався до китайських гірлянд в біло-синьо-червоній упаковці. Так, начебто один-єдиний прапор у світі має такі кольори.

Але гучні реляції «Свободи» з фронту боротьби з «клятими москалями» і реальні дії «свободівців» - це дві паралельні прямі, які ніколи не пересікаються. До прикладу, візьмемо заступника голови Волинської облради та місцевої партійної організації Олександра Пирожика. Він бравурно розповідав, як аморально працювати в Росії, плекаючи таким чином економіку країни-агресора.

"Волинський обласний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка входить до переліку об'єктів обласної комунальної власності. Відповідно, дозвіл на проведення розважальних заходів має надавати обласна рада.

Я за жодних обставин не підпишу і не дам згоди на укладення договору на проведення концерту Потапа і Насті Каменських – тих, хто робить бізнес під час війни з нашим одвічним ворогом.

В той час, коли українці гинуть на фронті, дозволяти собі заробляти гроші концертами та виступами на території агресора – це плювок в обличчя загиблим і скаліченим за територіальну цілісність України", – коментував своє бачення Пирожик.

Проте, якщо поглянути в декларацію поважного «свободівця» за 2015 рік, то виявиться, що він не просто плюнув в обличчя своїм виборцям, а насрав-таки їм в душу.

Адже попри гучні гасла, йому вистачило совісті взяти кредит в російському банку. 38 962 гривні в ПАТ «Альфа-банк», фактичним власником якого є російський олігарх Михайло Фрідман.



Тепер чекаю від очільника волинських «свободівців» Анатолій Вітів пояснень, від очільника луцьких свободівців Микола Федік - пікетування кабінету заступника голови облради з вимогою припинити збагачувати окупанта, а від Олександр Пирожик як відповідального політика – відставки з посади заступника голови облради та партійної організації.

Ну й сподіваюся, що Олег Тягнибок теж дасть гідну оцінку цій ситуації.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні