--> Вісім ідей, як покращити туризм у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
04 листопада, 2016, 13:34

Вісім ідей, як покращити туризм у Луцьку

Вперше управління туризму звернулося з проханням надати свої пропозиції для розвитку туризму.

Надав їх, як і просили. Але заодно хочу поділитися і з вами думками. Можливо і дійсно щось слушне вийде напрацювати.

1. Пропозиція основна: не інвестувати жодної копійки в заходи програми, які себе не виправдали і не збільшили кількості туристів у м. Луцьку.
(Для цього, мабуть, для початку потрібно провести аналіз ефективності попередніх програм і не наступати на ті ж граблі).

2. Визначити, яких покращень хочуть туристи, на що скаржаться у Луцьку (проведення опитувань на сайті, соцмережі, інтервю на вулиці і готелях, тощо).

3. Вивчити досвід Вінниці і Львова. Ці міста досягли хорошого рівня завдяки збільшенню прозорості і лоббі владою унікальних ідей концептуальних розважальних закладів. У Луцьку близько 30-ти піцерій і жодного концептуального ресторану.

4. Створити банк ідей, щодо розвитку туризму в місті, шляхом проведення конкурсів (можна почати хоча б з опитування в соцмережах). На найкращі ідеї закласти гроші в бюджет для реалізації.

5. Місто потребує свого героя. Кликун непогано, але концепт сируватий, має бути під нього міфізація, створення фестивалів умовно "кликунів" чи "крикунів". А чому б ні, ну є ж фестивалі для гри на уявній гітарі на який з"їжається півсвіту. Головне питання - зрежисерувати це якісно і провести ефективний паблік рілейшн.

6. Регулярне проведення 3D-шоу в Луцькому замку типу "башти Давида" в Єрусалимі



На такий формат правда всього бюджету управління не вистачить, але щось коротке, або хоча б аудіо можна було б зробити, як в замку, підземеллях так і по місту. Туристи люблять аудіоінтерактив, але треба синтезувати свої ідеї, а не брати інших.

7. Використання ресурсу центрального парку, є чудовий ресурс для створення зелених лабіринтів.

8. В місті є безліч фахівців туризму, які відвідали багато країн світу і вони охоче поділились би своїм досвідом. Пропозиція, щонайменше запрошувати представників турбізнесу на обговорення програм по туризму.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні