Новини

У луцькому парку - апокаліпсис, - активіст. ФОТО

Активіст Андрій Білан стверджує, що Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки перетворили на суцільний лісоповал.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Під виглядом санітарних чисток зрізують деревину, яка судячи з лишених стовбурів перебувала в нетакому ж задовільному стані, як ті що лишаються рости далі. А судячи із фото, лишають молодий самосів і зруйновані негодами дерева", - йдеться у дописі.

"Наприклад на ділянці поряд із «Центральним ринком» у ділянці «Пташиного гаю» територія схожа на зону, яку не минув апокаліпсис: гори навезеного сміття у вигляді гілля від зрубаних насаджень та понівечені погодою дерева лишають «прикрашати» місцевість", - пише Андрій Білан.

Активіст каже, що довкола «Зоопарку» теж проводять санітарну чистку. На його думку, зрізану деревину можуть використають на дрова.

"Постає питання, чи дійсно нова влада у місті хоче навести лад у парку, відновити місця де були зрізані насадження чи знову зроблять чергову алею і хизуватимуться, як наче то найбільше досягнення для міста. А тим часом неприбрані свіжозрізані ділянки заростатимуть чагарником та лишатимуться не дуже то привабливою окрасою для міста", - додав Андрій Білан.