Новини

«МакДональдс» смердітиме котлетами, - волинський авіалюбитель

Засновник організації Волинських авіалюбителів «ОВАЛ» Ілля Сметанін вважає, що «МакДональдсу» не місце на на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського.

Про це він розповів у коментарі «Волинь24».

За словами Іллі Сметаніна, уся спільнота авіаторів виступає за облаштування тематичного скверу на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського.

«Поки остаточної концепції немає, бо питання ще висить в повітрі. Хочеться, аби там була зелена зона з лавочками, освітленням, щоб поміж ними були експонати, які б розповідали про авіаційну історію Луцька. Під час Першої Світової війни на цьому місті був перший луцький аеродром. Історично склалося, що на Грушевського проживають сім’ї авіаторів», - зазначив він.

Ілля Сметанін зауважив, що він не проти «МакДональдсу» у Луцьку, але йому не місце на цій земельній ділянці.

«Поєднати сквер і заклад швидкого харчування там неможливо, адже місця – обмаль. «МакДональдс» – велика будівля, де має бути «МакДрайв», технічний заїзд тощо. Якщо його там побудують, він затулить вікна дев’ятиповерхівки. Люди будуть зранку виглядати у вікно і бачити «МакДональдс», чути запахи котлет. Воно цілодобово буде підсмерджувати», - наголосив засновник «ОВАЛу».