Новини

Луцький бар «П’ятниця» пробачив компанії, яка поїла «на халяву»

Співвласник бару «П’ятниця», що на проспекті Волі у Луцьку, зустрівся із хлопцем, який розрахувався у закладі фальшивими грішми.

Про це Руслан Милинюк розповів у коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, у понеділок, 19 лютого, у луцькому барі «П'ятниця» молоді люди зробили замовлення на велику суму й розрахувалися за нього сувенірними грошима. Один з членів компанії потому навіть погрожував працівникам закладу.

Напередодні співвласник бару розповів, що спілкувався з колишніми однокласниками юнака. Вони розповіли, що у школі з хлопця знущалися, а також вважали його психічнохворим.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Бо держава в нас погана», - хлопець, який обікрав луцький бар «П’ятниця»

«Казали, що цей хлопець часто отримував «лящі» від однолітків та старшокласників. Всі вважали його неврівноваженим», - каже Руслан Милинюк.

Власник бару вирішив особисто поспілкуватися з батьками хлопця, однак мама навідріз відмовилася йти на контакт. Натомість Руслану Милинюку вдалося поговорити із юнаком, хоч і через паркан.

«Спочатку він був якийсь переляканий, не знав, куди діватися. Потім вже, коли зрозумів, що через паркан йому нічого не загрожує, почав «ганяти понти». Казав навіть, що напише заяву в поліцію, мовляв ми йому погрожуємо. Це типова поведінка для 19-річного хлопця», - коментує співвласник закладу.

Руслан Милинюк каже, що юнак пообіцяв віддати гроші, коли матиме їх. Однак чоловік підозрює, що ця чергова обіцянка нічого не варта.

«Нам вже ті 500 гривень не так важливі, аби тільки дівчатам не погрожував, бо вони перелякані», - додає чоловік.

Зі слів Руслана Милинюка, заяву у правоохоронні органи керівництво закладу писати не буде.

«Головне – ми зрозуміли, що ця людина нікому нічого не зробить», - каже співвласник бару «П’ятниця».