Новини

У луцькому КП «Ласка» знайшли заборонені наркотики

У Луцьку на території КП «Ласка» виявили наркотичні препарати, які не перебувають у вільному обігу.

Заборонений препарат «Морфін» виявила працівниця — Любов Примакова, - пише Волинське агентство розслідувань.

Жінку взяли на комунальне підприємство у якості представника громадськості, після того, як «Ласку» звинувачували у низці порушень.

У понеділок, 19 червня, Любов Примакова знайшла, поруч з продуктами, кілька упаковок медикаментів. Серед них виявились 2 упаковки з ампулами наркотичного препарату "Морфін".

З’ясувавши, що цей препарат є забороненим для вільного оббігу — вона одразу ж повідомила про порушення заступника міського голови Костянтина Петрочука.

"Я одразу повідомила Петрочука сьогодні зранку, що в нас в холодильнику разом з продуктами, з ліками лежить речовина невідомого походження під назвою “Морфін”. Він мені не повірив. Ми сіли в машину і поїхали аби все подивитись. Ці препарати лежали в холодильнику разом де й харчі. Тут взагалі немає окремого холодильника для медикаментів — тут усе на купу з протухшою сільодкою, вакцини залиті майонезом", – розповіла Любов Примакова.

Директор КП "Ласка" Дана Новарчук викликала поліцію і заявила, що це наклеп і провокація зі сторони зацікавлених осіб.

"Якимось чином у даному холодильнику опинилися наркотичні препарати. У холодильнику доступ до якого мали багато людей, в тому числі й усі працівники підприємства. Тут стояли препарати, які треба зберігати у холодильнику. Всі інші препарати в нас зберігаються в операційній, ключ до якого має лише ветеринар", – повідомила директора.

Вона запевнила що під час проведення операцій на території КП “Ласка” не використовуються нарковмісні препарати.

"Хто це зробив провокацію я не знаю я хочу щоб всі працівники пройшли детектор брехні, ми його оплатимо для всіх працівників. В тому числі і для мене. Хай розбирається міліція", – заявила Новарчук.

На місце події одразу викликали слідчих-криміналістів, які зняли з холодильника відбитки пальців та провели усі необхідні слідчі дії.

До слова, в одній упаковці відсутні кілька ампул. Скільки їх потрапило у вільний доступ, з чиїх рук та для яких цілей — встановлюватимуть правоохоронні органи.

Наразі справою займаються криміналісти та правоохоронці.