Новини

Лучани просять міськраду ввести новий тролейбусний маршрут

У Луцьку хочуть запровадити новий маршрут, що дозволить сполучити транспортно СКФ «Україна» і вулицю Львівська.

Пише Волинь пост.

Відповідну ініціативу зареєстрував сьогодні, 12 квітня, на сайті Єдина система місцевих петицій Артур Довжик.

«Шановні лучани, хочу запропонувати Вам новий тролейбусний маршрут номер 18 з використанням автономного ходу тролейбусів. Який буде курсувати за маршрутом: СКФ «Україна» - АС-2 - Вул. Гордіюк і в зворотньому напрямку Вул. Гордіюк - АС-2 - СКФ «Україна», - пише автор петиції.

Лучанин запропонував і схему руху за даним маршрутом:

СКФ "Україна" - АС-2 - Вул. Гордіюк ( СКФ "Україна" - Львівська (АС-2) - Проспект Волі - Автозавод - Дитяча лікарня - Вул. Гордіюк).

Вул. Гордіюк - АС-2 - СКФ "Україна" (Вул. Гордіюк - Там Там - ЦУМ - Братський міст - Львівська (АС-2) - СКФ "Україна").

«Я впевнений, що цей маршрут буде корисним, - аргументує свою ініціативу Артур Довжик, - оскільки буде змога доїхати з ДПЗ на вулицю Львівську, а також це полегшення для лучан вулиці Львівської, оскільки рух тролейбусів є проблематичним і звідти курсує тільки тролейбус 4 та 4а, а ним можна доїхати в центр або ж на ж/д вокзал, а якщо кудись дальше потрібно лучани мусять пересідати на інший тролейбус. Цей маршрут буде здійснюватися по маршруту з використанням автономного ходу тролейбусів, завдяки чому не треба добудовувати контактну мережу по вулиці Європейській. Тобто, запровадження нового тролейбусного маршруту буде значним полегшенням для лучан».

Для того , щоб у Луцькій міській раді цю петицію розглянули, потрібно, щобю вона набрала не менше 300 голосів.
Усі охочі, які бажають підтримати ініціативу Сергія Гембіка, можуть проголосувати за цим посиланням.