Новини

Помер відомий волинський політик

Пішов із життя Євген Павлович Кліндухов. Викладач історії Нововолинського ВПУ №1, Відмінник освіти України, краєзнавець-дослідник, активний учасник і один з керівників українського просвітницько-культурного і національного відродження у Нововолинську, ексдепутат Нововолинської міської ради, автор багатьох книг. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив Нововолинський міський голова Борис Карпус.

Міський голова висловив щирі співчуття родині померлого.

Нагадаємо, минулого року Євген Павлович Кліндухов, видав книгу «Будятичі – село княже і знакове». Задум написати виник у автора під час відзначення тисячоліття упокоєння князя Володимира Великогона на його малій батьківщині, саме в Будятичах у 2015 році. Як стверджує автор, саме в цьому селі ця велика історична постать народилася й провела свої дитячі роки.

Нововолинці у фейсбуці висловлюють щирі співчуття з приводу смерті Євгена Кліндухова. Власник фермерського господарства та ексдепутат Волинської обласної ради Юрій Єлева зазначив: «Таких мало. Не прогинався перед владою. Мав сміливість висловлювати свої думки. Мав мужність відстоювати свою позицію.Вічна пам’ять…

Зоряна Кузьмич додає, що «знаючи цю людину,можна сказати тільки хороші слова».

Вічна пам’ять!