Новини

Модне жіноче взуття на літній сезон*

У 2020 дизайнери відомих будинків моди зійшлися в думці, що гламур 90-х повинен повернутися, щоб другий раз довести усім свою не згасаючу актуальність, викликати ностальгію і набути нових прихильниць.


Особливо яскраво цей тренд проявив себе в колекціях літнього жіночого взуття. Багато пар змогли ефектно з'єднати акценти з минулого і нинішнього. Подивимося ж, які експерименти стали дійсно вдалими.


Тенденції в жіночому літньому взутті 2020


Деякі літні тенденції все ж стали свіжими. Хоча, здавалося б, чим ще можна здивувати жінок?



Модні моделі на низькій підошві


Правильний вибір підошви дуже важливий для літнього сезону, коли не проходить ні дня без прогулянок, зустрічей, посиденьок з подругами, шопінгу і підготовки до відпустки. При усій любові до високих підборів, хоч би одну пару взуття на низькій підошві купити все-таки варто. Це можуть бути ефектні:



  1. Еспадрильї з ноткою іспанського стилю. Прекрасно поєднуються з довгими сарафанами, солом'яними капелюхами, тільниками, рваними джинсами. У них рівна підошва без вигину або підйому, а текстильний верх дозволяє носити еспадрильї без шкарпеток;

  2. Сандалі з тонкими й дуже тонкими ремінцями, причому їх не повинно бути багато. Це повністю відкрите мінімалістське взуття для спекотливих днів, яке потурбується про здоров'я стоп, не створюючи ефекту парника;

  3. Туфлі броги з імітацією металевого верху. Ця пара з обробкою під золото або бронзу виглядає нічим не гірше за кришталеву туфельку Попелюшки. Звичайно, за основу береться тільки якісний м'який матеріал, наприклад, шкіра, але виглядає дуже реалістично, нагадує взуття з дорогоцінного металу.


Трендове взуття на підборах


Літо – найкращий час, щоб трохи відкрити красу струнких ніг. А щоб вони виглядали довше й ефектніше, ніяк не обійтися без міні й взуття на підборах. Щоб стопи менше відчували напругу або неприродність посадки, важливо вибрати модель, в якій підбори поєднуються з невисокою танкеткою. Це можуть бути такі варіанти модної пари:


  1. Модельні босоніжки з відкритим носком і п'ятою. Відкрита стопа у взутті на каблуці виглядає дуже спокусливо. Додайте до обновки стильний педикюр, трендовий браслет з мушлями – кращої прикраси образу не знайти;

  2. Літні жіночі черевики на широких масивних підборах – саме такі були на піку актуальності в 90-і. Стійкий каблук дозволить нозі розслабитися і не тримати рівновагу, в такому взутті можна упевнено проходити весь день без втоми. А чому вони літні? Тому що виробники шиють їх з м'якого текстилю і щонайтоншої шкіри, залишаючи носок і п'яту відкритими;

  3. Ботильйони на шпильці або низьких підборах-чарочках – виглядають ефектно і дорого, немов з подіумної доріжки. І тут не так важливий одяг, якому ви віддаєте перевагу для такої пари. Вони затьмарять собою навіть дрібні недоліки.


Платформа – модно або минуле століття?


Після довгої перерви завдовжки у 20 років прийняти взуття на платформі готова не кожна жінка. Воно зобов'язує переглянути увесь гардероб, можливо змінити погляд на оптимальну довжину суконь і спідниць. Пара на платформі виглядає досить зухвало і не завжди поєднується з романтичними й діловими образами.


Каталог модного жіночого взуття 2020 досить креативний, яскравий і різноманітний. Він лояльний до будь-яких жіночих бажань і капризів, тому саме зараз кращий час для того, щоб кардинально змінити свій стиль або доповнити оригінальними акцентами.