Новини

«МакДональдз» планує з'явитися у Луцьку вже цього року: розповіли, де саме

Сьогодні, 30 березня, відбулася пресконференція МакДональдз «Результати 2020 та інвестиції у 2021 році. Ключові напрями і розвиток регіонів».

У 2021 році МакДональдз фокусується на розвитку регіонів і відкритті більше 10 нових закладів. Зокрема, компанія зацікавлена у пошуку локацій під ресторани у Харкові, Чернівцях, Ужгороді, Одесі, Дніпрі, Львові і планує відкривати новий заклад у Запоріжжі, Луцьку, Хмельницькому і Білій Церкві.

Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Наразі компанія налічує 98 ресторанів у 21 місті по всій Україні. У планах МакДональдз на 2021 рік – майже 42 млн доларів США інвестицій і подальший активний розвиток у регіонах.

У 2021 році МакДональдз пришвидшує розвиток, зосереджуючись на інвестиціях у місцеві громади. Вперше ресторани відкриють у таких містах, як Івано-Франківськ, Біла Церква, Луцьк та Хмельницький.

Для ефективного розвитку нам потрібен відкритий діалог з місцевими органами влади, з громадами. За останні 20 років ми інвестували майже 300 млн доларів США в Україну, і зацікавлені продовжувати та пришвидшувати інвестувати у тих місцевостях, де є запит від місцевої влади та громади та надійна інфраструктура комунальних послуг», – зазначила Юлія Бадрітдінова, генеральна директорка МакДональдз Україна.

Вибір розташування майбутнього ресторану залежить від декількох критеріїв. По-перше, компанію цікавлять локації з великим потоком людей у містах з населенням понад 200 000, наприклад, на перетині центральних вулиць міста. По-друге, майданчик має бути зручним з точки зору доступу як пішоходів, так і авто. По-третє, площа ділянки має бути достатньою для встановлення всіх каналів продажів: тобто має включати можливість побудови зали, тераси, МакДрайву, експрес-вікна та спеціальних вікон для доставки”, – прокоментував Віталій Стефурак, директор з розвитку МакДональдз Україна.