Новини

В Луцьку магазин продавав неповнолітнім алкоголь

У магазині «Гермес» в результаті рейду виявлено факт продажу алкогольного напою неповнолітньому та порушення санітарного законодавства.

Про це йдеться у відповідях Державної податкової служби України у Волинській області та Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, пише Волинь.юа.


Нагадаємо, що лучанин Дмитро Василенко у системі «Відкрите місто» просив перевірити діяльність закладу «Гермес», що за адресою Лесі Українки, 5.

Проведено рейд щодо порушених у зверненні питань стосовно магазину «Гермес». Інспектором було виявлено продаж алкогольного напою неповнолітньому. Під час спроби зафіксувати дане правопорушення стався конфлікт з продавцем, Протокол скласти не вдалось, було лише відібрано пояснення у продавчині. До ГУ ДПС у Волинській області, Луцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області та управління Держпродспоживслужби в м. Луцьку направлено листи щодо перевірки порушених у зверненні питань відповідно до їх компетенції.

Держпродспожба виявила порушення санітарного законодавства через які власника закладу «Гермес» ФОП Лещова О.В. притягнуто до адміністративної відповідальності та дано рекомендації по усуненню виявлених порушень.