Новини

Вибух у Боярці: ім'я та фото чоловіка, якого розірвало

Під час вибуху у Боярці на Київщині загинув 34-річний Тігран Недбаєв. За освітою він лікар. Родом із Криму. Після окупації переїхав до Києва і винаймав там житло.

До Боярки приїхав, начебто мстити колишній коханій. А до її будинку не дійшов десяток метрів. Про це Gazeta.ua розповів начальник обласної поліції Андрій Нєбитов.

"З цією дівчиною вони спілкувались, мали близькі стосунки. Він позичив їй 30 тисяч доларів, а за 39 тисяч доларів купив автомобіль. Потім стосунки погіршились, чоловік захотів повернути кошти, а згодом запланував вчинити вбивство", — каже Нєбитов.

Недбаєва у Боярці раніше не бачила. До кого міг приїжджати – не знають.

"У нас тут навкруги або заміжні, або не в тому віці жіночки, щоб з такими молодими кавалерами знатися. Та хто знає, може й до кого йшов. Але сусіди не дуже вірять в цю версію", - каже Олена Максименко.

Вибух був такої сили, що Недбаєва розірвало на дрібні шматки. Зібрати всі експерти не змогли. Слідство у справі ведеться.

Вибух у Боярці прогримів на вул. Королюка 16 березня близько 4:00. На місці утворилася велика вирва. Пошкоджені трансформатор, лінії електропередач, 4 автівки, вікна та паркани 5 найближчих будинків. Найбільше постраждала хата 90-річної Марії Терліцької. Вибухнуло прямо біля її паркану. Вибуховою хвилею вибило шибки, зірвало дах, розтрощило частину стіни. Шматки тіла загиблої людини розкидало щонайменше на 300 м.