Новини

Волинянин вкрав два авто і скоїв ДТП

27-річного жителя Луцького району Луцький міськрайонний суд визнав винним у вчиненні злочинів та призначив йому покарання у виді 8 років позбавлення волі, повідомили Волинь24 у пресслужбі обласної прокуратури.

Молодик у ніч з 22 на 23 вересня 2017 року, перебуваючи на паркувальному майданчику, який знаходиться на території ринку «Пасаж», проник до автомобіля марки «Mersedes-Benz 614» і незаконно заволодів вказаним транспортним засобом та заподіяв потерпілому майнову шкоду на суму 272 605 гривень.

Крім того, 22 жовтня 2017 року, перебуваючи на території одного із підприємств, в місті Луцьку, маючи вільний доступ до автомобіля марки «Mitsubishi Pajero», який був йому ввірений володільцем майна з метою проведення ремонтних робіт, не маючи згоди власника транспортного засобу на керування ним, здійснив запуск двигуна та вирушив у напрямку села Усичі Луцького району.

Під час руху на вищевказаному автомобілі, знаходячись поблизу села Всеволодівка Луцького району обвинувачений скоїв дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої даний транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень на суму 442 420 гривень.

Наступні вісім років волинянин проведе за ґратами.