Новини

ТВК: попередніх результатів голосування у Луцьку немає

У Луцькій територіальній виборчій дільниці триває підрахунок голосів. Попередніх результатів виборів на посаду Луцького міського голови і депутатів Луцької міської ради ще немає, - розповіла Суспільному голова Луцької ТВК Марія Парфенюк.

Зі слів голови ТВК, нині члени комісії отримали протоколи з 25 виборчих дільниць. Попередніх результатів немає, бо система “Електронний кабінет виборця” не працює. Протоколи рахують вручну. 10 дільниць відправили на уточнення протоколів.

"Коли закрилися дільниці, члени комісії приступили до підрахунку голосів. Перші дільниці до нас приїхали о 00.30. Почали їхати спецдільниці та дільниці приєднані до сіл нашої ОТГ з невеликою кількістю виборців, - каже Марія Парфенюк.

Зі слів голови ТВК підрахунок голосів на місцевих виборах складний. Члени комісій мають опрацювати 4 бюлетені. Найбільше часу займає підрахунок голосів у обласну, районну та міську ради.

В ТВК кажуть, результати місцевих виборів у Луцьку комісія оголосить 28 жовтня. Нагадаємо, участь у місцевих виборах взяли 58 тисяч 178 лучан, це 33,8 % від загальної чисельності жителів обласного центру. Всього у Луцьку 171 тисяча 741 виборець.

За даними Центральної виборчої комісії на цих виборах проголосували майже 42% виборців Волині.