Новини

Дмитро ГЛАЗУНОВ: моє гасло - змінити систему управління містом!

Кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро ГЛАЗУНОВ, голова благодійного фонду "Рідна Волинь" та ВОГО "Волинська обласна лікарняна каса " розповів, під яким гаслом йде на вибори.

- Багато з того, що ми чуємо на передвиборчих перегонах, так і залишається обіцянками. Приходять у владу нові люди і опрацьовують старі схеми, або ж просто пливуть за течією.

Мій життєвий принцип: не пливти, а створювати течію самому. Головне - побороти, змінити систему управління, яка працює вже 30 років і насправді є головною причиною усіх наших бід. Це як вичистити "Авгієві стайні" (Геракл змінив русло річки і течія сама вичистила брудні стайні).

Наприклад, щоб поліпшити фінансування Луцької медицини треба замість створеної ексначальником управління охорони здоров'я Федором Кошелем приватної "Муніципальної аптеки" в міській лікарні, створити комунальну. Сьогодні прибуток з цієї аптеки отримують приватні особи, які не надто переймаються станом лікарні і хворими. Змінимо систему управління, створимо комунальну аптеку - прибуток отримає лікарня. Це в свою чергу дасть можливість відмінити ганебні побори у вигляді "благодійних внесків" з пацієнтів. Люди і так поставлені на межу виживання. І так крок за кроком.

Усі, хто вибудовував цю систему управління повинні піти в історію. Скажімо, чи може щось змінити на краще 70-річний екс начальник управління охорони здоров"я Луцької міської ради Федір Кошель, який знову рветься до влади під гаслами партії "Сила і Честь"?

Я навів лише один приклад. Боротися з системою управління і залишитися чистеньким, в "біленьких рукавичках" нікому вдасться. Тому сміливо мене критикуйте, панове опоненти!
В якому Луцьку жити - вибір за вами, лучани!