Новини

«Волинь» - «Агробізнес»: хто буде переможцем?*

6 жовтня в рамках п'ятого туру Першої української ліги з футболу відбудеться зустріч «Волинь» - «Агробізнес». Новий сезон команди почали по-різному. Господарі поки не здобули жодної перемоги, в той час як гості таких мають вже дві в своєму активі.

«Волинь» поки явно не виправдовує очікувань. Після перших трьох матчів колектив займає тільки тринадцяту позицію. Зрозуміло, що це лише початок сезону і все ще попереду, але проблеми, які є у команди на даний момент, можуть перешкодити в подальшому повернутися в число претендентів на найвищі місця.

«Агробізнес» почав сезон так, як і повинен був. У минулому сезоні клуб зупинився за крок від місця в зоні стикових матчів, так що колектив захоче, як мінімум, виступити не гірше, ніж рік тому.

У минулому сезоні команди обмінялися домашніми перемогами: «Волинь» виграла у себе з рахунком 2: 1, а «Агробізнес» у себе - 3: 0. Господарі не перемагають на протязі п'яти зустрічей поспіль.

І ті, і інші грають в результативний, а часом навіть кілька відчайдушний футбол, так що сьогодні є всі шанси побачити гольову феєрію. Сезоном раніше в обох матчах було забито по три м'ячі, середню результативність команди витримують. Так що верх в цей вечір повинен бути пробитий. У додатку БК Winline прогноз на цей матч - тотал більше (2,5) м'ячів з коефіцієнтом 1,76. Встановивши додаток WinLine користувачі отримують приємні бонуси на власний рахунок (фрібет).