Новини

Жінка влаштувала скандал в лікарні: хотіла забрати сина із карантинної зони

В Миколаєві затримали жінку, яка хуліганила на території лікарні. Про це повідомляє поліція охорони Миколаївської області.

"На спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що у Миколаївській обласній лікарні, в гастроентерологічному відділенні, яке перебуває на карантині, намагається проникнути жінка. Наряд реагування за лічені хвилини прибув на місце події. Коли ми приїхали, до наш підійшла завідувачка відділенням, яка провела нас у лікарню та вказала на порушницю громадського порядку.

Під час розмови із жінкою, правоохоронці з'ясували, що вона прийшла аби забрати свого сина із карантинної зони. Коли медпрацівники попросили її документи, яких в неї при собі не було та відмовили їй у її проханні, вона почала дебоширити: кричати, вибивати двері та бити медичних співробітників", – йдеться у повідомленні.

Поліцейські запросили сина хуліганки, аби той міг поспілкуватися з матір'ю. Але коли хлопчик її побачив, злякався та швидко втік. Жінка знову почала дебоширити. Вона кричала, що як мати має право робити з дитиною все що захоче.

Поліцейські охорони заспокоїли жінку і передали її оперативникам Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. Як виявилось, хуліганка 1997 року народження. Також з'ясувалося, що триває судовий процес по позбавленню жінки батьківських прав. Тепер на жінку чекає розгляд справи за дрібне хуліганство.