Новини

Тиран і деспот: Лукашенко ледь не вбив свого сина та його матір

"Олександр Лукашенко дуже жорстока та самозакохана людина". Про це розповів білоруський модельєр Саша Варламов, який зараз переховується в Німеччині. Він раніше мав справу з Лукашенком і зізнався, що навіть постачав йому дівчат в баню. Про це повідомляє РБК.

Варламов розповів страшну історію про матір Колі, сина Лукашенка. Жінка ледь не загинула, і у Колі були всі шанси не з'явитися на світ. Ірина Абельска була особистою медсестрою Олександра Лукашенко і в 2004 році вона очолювала президентську лікарню. Про це Варламов розповів в інтерв'ю на YouTube-каналі УНІАН.

Варламов став свідком неприємного інциденту в лікарні. Він прийшов туди і побачив жорстоко побиту Ірину Абельску. Вона була не синьою від побоїв, а просто чорною. Як потім йому розповіли, Абельска завагітніла, але упустила термін аборту і розповіла Лукашенко про майбутнє спадкоємця.

"Він розлютився, кричав:" Ти своїм статевим органом хочеш заробити білоруський трон ". Він бив її всім, чим завгодно: і ногами, і руками. Але Абельска зберегла плід і через 6 місяців народився Коля. Мені цікаво, чи знає Коля, як його дорогий татко, який вчить бути його негідником, як він бажав його життя ", — розповів Варламов.

Він зазначив, що Лукашенко самозакохана людина і для нього жителі країни — просто народець, не люди, а барани і вівці.