Новини

Фокін каже, що не пам'ятає знайомства з Єрмаком

Експрем'єр-міністр України, заступник голови української делегації в тристоронньої контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі Вітольд Фокін заявив, що до запрошення в ТКГ зустрічався з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком всього один раз, повідомляє Гордон.

"Це було настільки давно, що я не пам'ятаю цього знайомства. Це було кілька років тому. Вона (онука) досить часто приїжджає до мене з друзями своїми. Як правило, це симпатичні цікаві люди.

Не можу пригадати, коли саме вона приїжджала з цим паном. Може, це було рік тому, може, більше. У мене не відклалося це в пам'яті. Це було задовго до запрошення в ТКГ. Один раз з ним перетнувся і більше не зустрічався, не говорив по телефону до того часу, поки він не запросив мене для розмови в Офіс президента".

Раніше онука першого прем’єр-міністра Вітольда Фокіна Марія Фокіна заявила в ефірі програми "Світське життя", що познайомила дідуся із керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком та причетна до рішення свого родича увійти до складу Тристоронньої контактної групи у Мінську.