Новини

Назвали ім'я перевізника маршруту, який у Луцьку заблокували ветерани АТО

У Луцьку на автостанції №1 ветерани АТО у неділю, 13 вересня, заблокували автобус через те, що перевізник відмовляв у пільговому перевезенні учасників бойових дій і членів сімей загиблих.

Про це раніше повідомили у фейсбуці на сторінці Товариства інвалідів АТО Волині, за інформацією ВолиньInfa.

Як пізніше стало відомо виданню Волинь infa ветерани АТО зайшли з посвідченнями в автобус, у відповідь водій відомовився їх вести та втік з автобусу. Після таких безвідповідальних дій водія всі пасажири рейсу пішли до каси і здали квитки, а Луцькі ветерани заблокували рух приміського автобусу через порушення водієм прав ветеранів у безкоштовному перевезенні, яке гарантує держава та стали очікувати водія та власника.

Пізніше психологиня Олена Звєрєва назвала прізвище перевізника. За її словами це Михайло Михайлович Яцишин. Він є перевізник і водночас доктор юридичних наук, викладач в університеті, – стверджує жінка.

Також на її сторінці у фейсбуці було опубліковано офіційний коментар диспетчера і касира Луцької автостанції відносно ситуації з цим перевізником.

Варто зазначити, що робота автостанції та всі інші маршрути працювали згідно графіку, пізніше активісти викликали поліцію та написали на перевізника заяву.