Новини

Тепло та без опадів: синоптики дали прогноз погоди в Україні на вихідні

На вихідних 12-13 вересня практично по всій Україні очікується тепла і сонячна погода. Опадів синоптики не обіцяють. Про це повідомляє УНІАН.


Згідно з прогнозами Погода УНІАН, у суботу, 12 вересня, по всій Україні очікується сонячна погода, температура вдень підніметься до +21...+28 градусів. Найспекотніша погода буде на півдні країни, найхолодніша - на півночі. Дощів не очікується.

У неділю, 13 вересня, практично по всій країні буде сонячно. Температура вдень на сході підніметься до +29 градусів, на півдні - до +30. У західних областях стовпчики термометрів піднімуться до + 28 градусів, у північних - до +27. У центрі вдень очікується до + 29 градусів. Опадів синоптики цього дня не обіцяють.

У четвер, 10 вересня, по всій Україні потеплішає, дощі пройдуть у двох областях: Львівській та Волинській.

До кінця поточного тижня у більшості регіонів України трохи похолодає, спекотна погода збережеться тільки в східних і південних регіонах. При цьому дощів не очікується.

Раніше народний синоптик Володимир Деркач розповів, що погода восени в Україні буде переважно теплою, періоди похолодання будуть короткими.