Новини

У Луцьку на перехресті аварія: автомобіль в'їхав у електроопору

У Луцьку на перехресті вулиць Щусева та Захарова авто на іноземній реєстрації в'їхало в електроопору.

Водій отримав травми, від госпіталізації відмовився, повідомляє Суспільне.

Електрична опора належить КП "Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло".

Оператор диспетчерської Сергій Фурман розповів, що на місце аварії виїхала ремонтна бригада. Як розповіла мешканка даного мікрорайону Антоніна Жаловага, по вулиці Захарова свтіло у будинках є.

Свідок події Юрій Борисюк каже, що водій виїхав йому на зустрічну смугу. "Щоб уникнути зіткнення в останній момент вивернув та при цьому зачепив бровку зі своєї сторони, втікаючи від бровки влитів на іншу та відповідно злапав даний стовб"

Речниця патрульних Волині Валентина Мельник каже: "Попередньо відомо, що водій рухався в напрямку проспекту Відродження. На місці події працюють патрульні. На водія склали протоколи за статтями 124 та 139 КУпАП - "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд та іншого майна" та "Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення".