Новини

У Луцьку відремонтують дороги на трьох вулицях за понад 80 мільйонів

У Луцьку протягом року планують відремонтувати дороги на проспектах Соборності та Відродження, а також на вулиці Ківерцівській.

Відкриті торги для пошуку підрядників вже оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 серпня, а аукціон розпочнеться 7 серпня, пише ІА "Волинські новини".

Мова йде про відразу три закупівлі:

- на капітальний ремонт вулиці Ківерцівської, очікуваною вартістю 50,076 мільйона гривень;

- на капітальний ремонт проспекту Відродження (від вулиці Рівненської до вулиці Митрополита Андрея Шептицького, очікуваною вартістю 12,119 мільйона гривень;

- на капітальний ремонт проспекту Соборності (від вулиці Чорновола до вулиці Кравчука), очікуваною вартістю 20,277 мільйона гривень.

Капітальні ремонти включатимуть підготовку території, облаштування проїзної частини з асфальтобетонної суміші, облаштування з’їздів, встановлення дорожніх знаків і огородження, нанесення розмітки.

Окрім того, на вулиці Ківерцівській заплановані ще такі роботи: видалення зелених насаджень, корчування пнів, влаштування перехідно-швидкісних смуг, заїзних кишень, острівців безпеки, пішохідних і велосипедних доріжок, посадкових майданчиків, ремонт мережі дощеприймальної каналізації, зовнішнє освітлення.

На проспекті Соборності теж улаштують тротуари та велодоріжки, а ще встановлять пішохідне оцинковане огородження типу «Холм модульний» і «Холм високий модульний» та водовідвідний лоток при в’їзді на АЗС.

Натомість на проспекті Відродження заплановано додатково облаштувати пандус.

Усі роботи мають закінчити до 31 грудня 2021 року.