Новини

У місті на Волині на коронавірус захворіли ще 9 людей

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено дев’ять нових випадків коронавірусної хвороби. Шість людей одужали.

Про це повідомими на сайті Нововолинської міськради.

Загалом станом на 11.00 год. 30 червня у Нововолинську зареєстровано 140 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 94 людини одужали. 7 випадків летальні.

Наразі у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікується 21 пацієнт, хворий на коронавірус: 15 жителів міста і 6 іногородніх (м. Володимир-Волинський- 1, Вол.-Волинський р-н – 1, Іваничівський р-н – 2, Горохівський р-н – 2). Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 13 жителів міста та 6 іногородніх пацієнтів та у реанімаційному – 2 хвораих жителів міста.

Один нововолинець, який має коронавірусну хворобу, лікується в обласній лікарні, а ще 23 отримують лікування амбулаторно.

За увесь період пандемії зроблено 250 швидких тестів і взято 1015 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР. Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 253 аналізи та методом ІФА G – 80 аналізів.