Новини

У психлікарні на Волині ще одна смерть від коронавірусу

У КП «Волинська обласна психіатрична лікарня», що в Олиці, помер чоловік, в якого було виявлено коронавірус.

Про це стало відомо у середу, 3 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що 54-річному чоловіку, який перебував на лікуванні в Олицькій психіатричній лікарні, при життю було діагностовано коронавірус.

«Хворий мав психічні захворювання та хронічні захворювання серцево-судинної системи. 23 травня у нього було підвищення температури, 29 травня стан погіршився. У зв’язку з наявними супутніми захворюваннями його не вдалося врятувати», – розповіла посадовиця.

Зауважимо, станом на ранок 3 червня за останню добу на Волині зареєстровано 16 нових випадків захворювання на COVID-19. Коронавірус виявили: Ківерцівський район – 5, Луцький район – 3, м. Нововолинськ – 2, Володимир-Волинський район – 2, Камінь – Каширський район – 2, Любомльський район - 1, Ратнівський район – 1. Одужало 15 осіб. Один випадок хвороби завершився летально.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відомо, де на Волині зафіксували смерть від коронавірусу

В Україні на ранок підтверджено 24 823 випадки COVID-19, з них 10 440 одужали, 735 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 483 випадки. У Волинській області – 959 випадків інфікування (278 одужали).

Зазначимо, що за минулу добу, 2 червня, підтвердили два нові випадки інфікування коронавірусом працівників Державної прикордонної служби України у Донецькій та Волинській областях. Під контролем медиків залишаються 68 прикордонників, які контактували з хворими. Вони знаходяться на самоізоляції, деякі з них ізольовані в підрозділах та обсерваторах.