Новини

Звільнився директор волинського центру «Спорт для всіх»

Директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад подав заяву на звільнення.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Сьогодні, 19 травня, комісія з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму облради розглянула питання про звільненнчя та призначення директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

21 травня завершується термін дії контракту з нинішнім керівником Володимиром Новосадом. 23 квітня він подав до обласної ради заяву про звільнення із займаної посади у зв'язку із завершенням терміну дії контракту та рекомендував призначити т.в.о керівника свого заступника Альону Ковальчук.

Депутати до цієї позиції дослухалися та рекомендували голові обласної ради звільнити Володимира Новосада з посади директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та до призначення керівника в установленому порядку покласти обов’язки керівника на Альону Ковальчук.

Альона Ковальчук з 1995 року народження. Має вищу освіту. Займалася жіночим футболом та має низку професійних здобутків у цьому виді спорту.