Новини

Директора Луцьктепла через конфлікт інтересів візьмуть під зовнішній контроль

Директора "Луцьктепла" Івана Скорупського візьмуть під зовнішній контроль

Про це йдеться у розпорядженні "Про врегулювання конфлікту інтересів
директора ДКП «Луцьктепло»" від 23 квітня на сайті Луцької міськради.

Таке рішення ухвалено з метою запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, який виник у директора ДКП «Луцьктепло» у зв’язку з роботою на цьому підприємстві його близької особи.

"Застосувати здійснення службових повноважень директора державного комунального підприємства «Луцьктепло» Скорупського Івана Анатолійовича в частині вирішення ним кадрових питань (прийняття, звільнення з роботи, переведення на іншу посаду, застосування заохочень, дисциплінарних стягнень, надання вказівок, доручень, контролю за їх виконанням), що стосуються роботи на цьому підприємстві його близької особи Скорупського Романа Анатолійовича, під зовнішнім контролем", – йдеться в документі.

Виконувача обов’язків директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Надію Коленду уповноважили здійснювати зовнішній контроль за реалізацією службових повноважень директора ДКП «Луцьктепло» у формі перевірки стану та результатів виконання завдання, вчинення дій, змісту рішень чи проєктів рішень, що приймаються ним з питань, пов’язаних із предметом конфлікту інтересів.

А директора Луцьктепла Івана Скорупського зобов’язали погоджувати письмово з уповноваженою особою Колендою Н.М. всі питання, пов’язані із предметом конфлікту інтересів, що стосуються роботи на ДКП «Луцьктепло» його близької особи Романа Скорупського.