Новини

На Волині судитимуть депутата міськради, який керував автомобілем напідпитку

Судитимуть депутата Ковельської міської ради Олександра Артишука за те, що він керував авто у нетверезому стані.

Про це повідомляє "Район.Ковель".

У Ковельському міськрайонному суді буде розглядатися справа відносно депутата Ковельської міської ради Олександра Артишука, колишнього представника ВО «Батьківщина», а нині – політичної партії «Сила людей». Поліція просить притягнути його до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування авто у стані сп’яніння), що тягне за собою 10200 гривень штрафу та позбавлення права керування транспортним засобом терміном на один рік.

Справа призначена до розгляду у понеділок, 23 березня, на 9 годину 30 хвилин. Головуючим є суддя Ковельського міськрайонного суду В’ячеслав Лесик.

Олександр Артишук не вперше притягується судом до відповідальності. У 2017 році його, як директора ТОВ «Саша-К», було оштрафовано на 510 гривень за порушення вимог законодавства про працю, у 2018 році – за порушення податкового законодавства (штраф – 85 гривень) та декларування недостовірної інформації (звільнено від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям), у 2019 році – за порушення податкового законодавства отримав 85 гривень штрафу.