Новини

Волинський юрист розкритикував чиновників, які роблять селфі у масках

Луцький юрист та волонтер Василь Нагорний висловив обурення з приводу того, що представники влади фотографуються (і показують фото у соцмережах) під час пандемії коронавірусу в захисних масках, в той час, коли пересічні лучани не мають можливості їх придбати.

Думку з приводу ситуації він висловив на своїй сторінці у фейсбуці.

Друкуємо допис Василя Нагорного не змінюючи:

"Може ще наживу кількох ворогів, але одним менше – одним більше. От ви, пани чиновники, коли виставляєте в фейсбук свої фото в модних масках, і закликаєте носити всіх маски, вважаєте, що народ почне вам аплодувати.

Люди й так знервовані до межі: війна, коронавірус, паніка. Карантинні обмеження, долар, втрата роботи в багатьох – все це й так трохи тисне на психіку пересічним.

І якщо ви десь собі закупили маски (хоча я думаю, що вам їх видали безкошовно за кошти з податків цих же людей, які "трішки" нервують), то не драконьте тих, хто бігає від аптеки до аптеки і читає оголошення про відсутність масок і спирту.

Ви думаєте – це ви показуєте, як дбаєте за людей, підказуєте, як діяти, бо всі тупі і не хочуть маски носити? ( не залежно від того помагають вони чи ні) Дбати за людей, це коли працівники одного з банків на Волині їздять на роботу і з роботи на таксі за рахунок роботодавця.

Їздять всі: від керівника до прибиральниці. І ніяких фото в фейсбуці вони не виставляють.

Дбати – це коли керівник фірми просить своїх працівників подати списки, в кого є батьки віком за 60 років або хворі члени родини, щоб надати допомогу, в разі потреби. Дбати – це коли, керівник установи відмовився отримувати свою маску, допоки його підлеглих ними теж не забезпечать", – написав волонтер.

На головному фото – луцькі депутати-свободівці селфляться у масках на позачерговому засіданні сесії.