Новини

«Укрзалізниця» скасовує пасажирські перевезення у всіх сполученнях

"Укрзалізниця" тимчасово припиняє перевезення пасажирів у всіх сполученнях.

Про це повідомили на сайті УЗ.

З 18-го березня 2020 року "Укрзалізниця" тимчасово припиняє здійснювати перевезення пасажирів. При цьому компанія обіцяє компенсувати 100% вартості квитків, без стягнення додаткових комісій. Зазначають, скасовуються рейси не лише пасажирських поїздів далекого сполучення, але й регіональних, міських та приміських поїздів.

«Компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на усі скасовані через введення карантину рейси — без стягнення додаткових зборів. Для зручності пасажирів та уникнення концентрації людей біля кас, Укрзалізниця подовжила термін повернення квитків до 1 місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасований», — йдеться у повідомленні.

Закликали українців не поспішати на вокзали за відшкодуванням вартості квитків, адже призведе до виникнення натовпу біля кас та загрожуватиме здоров’ю. Вантажні перевезення УЗ продовжаться.

Ввечері 16 березня Кабінет міністрів ухвалив рішення зупинити роботу метрополітенів, а також скасувати авіа, залізничне та автобусне сполучення між містами та областями України.