Новини

На Волині дівчата позбирали квіти, які чоловік поклав на місце ДТП

У селі Дачне Ківерцівського району невідомі дівчата позбирали квіти, які чоловік поклав на місце ДТП, у якому загинула його дружина.

Про це розповіла Svitlana Mazurchak на своїй сторінці у фейсбуці.

«Мені здається, усі знають про це місце трагедії! Такі місця на дорозі встеляють квітами не просто для краси… Ось і сьогодні чоловік розклав тюльпанами місце трагедії, де у страшній ДТП загинула його кохана дружина. Таким чином хотів привітати з 8 Березням, щоб вона, як Ангел, побачила, що її пам’ятають, люблять, сумують за нею…» – розповідає Світлана.

Нагадаємо, 21 лютого 2019 року, приблизно о 19-й годині в селі Дачне Ківерцівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинуло двоє людей і була травмована 9-річна дівчинка.

Згодом чоловік повернувся на місце ДТП і побачив, що нема квітів.

«Молоді дівчата по років 25, якщо їх можна так назвати, це швидше нелюди, що стояли на дорозі і вже закінчували збирати КВІТИ!!! Пристойно одягнуті, тримали оберемки жовтих та білих тюльпанів! Їх було 300! Не залишилось нічого…. Жінки сіли у жовтий бус "Ford", де їх чекав мужчина. Попрямували у напрямку Ківерець…» – сердиться жінка.