Новини

На Волині через погоду скасували обласний чемпіонат

Через погодні умови цієї зими спортсмени жодного разу не змогли вийти на тренування.

Про це розповів Суспільному Волині керівник гуртка, методист Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства Віталій Гнатюк.

За його словами, за 40 років роботи в Центрі, така ситуація відбулася вперше.

"У цю п’ятницю і суботу у нас мали відбутися дводенні змагання, але, на жаль, погода нам такий сюрприз неприємний принесла. Коли проводили чемпіонат, то лижня практично зникала, і доводилось по траві лижами, але щоб так, це, мабуть, вперше. Наскільки я знаю, що і чемпіонат України не проводиться, хоча є надія, що зима в Карпатах буде цьому сприяти. Але в нас, як говорять синоптики, зими не очікується, тому будемо надіятись, що чемпіонат проведемо в наступному році", – каже керівник гуртка, методист Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства Віталій Гнатюк.

До кінця січня і на початку лютого сильних морозів і відчутних змін у погоді не відбудеться, розповіла працівниця обласного Гідрометеоцентру Світлана Гончаренко.

Середньодобова температура буде вищою за норму. Суттєвих опадів не передбачається, вночі — до 5 градусів морозу, вдень — до 5 тепла.