Новини

Сімейного насильника з волинського міста пильнуватиме поліція

Раніше судимий за шахрайство, крадіжку та розбій чоловік буде під пильним наглядом Володимир-Волинських правоохоронців.

Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду, – інформує сайт «Княжий Град».

Житель Володимира-Волинського, який 29 жовтня 2018 року звільнився з місць позбавлення волі за шахрайство, крадіжку та розбій, прибув на постійне місце проживання у Володимир-Волинський.

З того часу зарекомендував себе з негативної сторони: спілкується з сумнівними особами, ніде не працює, агресивний і продовжує вести антигромадський спосіб життя. На нього неодноразово писали заяви мешканці міста, з ним проводили профілактичні роботи, але – все марно.

Із травня 2019 року чоловік вчинив п’ять адміністративних порушень, серед яких: двічі – вчинення домашнього насильства, двічі – злісна непокора розпорядженням поліцейського при виконанні службових обов’язків та порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою.

Крім того, з 12 жовтня 2019 року чоловіка поставили на облік Володимир-Волинського відділу поліції, як сімейного насильника.

З огляду на це, суд встановив адміністративний нагляд поліції за чоловіком на один рік із забороною виїзду за межі району без дозволу правоохоронців.