Новини

Уляна Супрун закликає підтримати луцький «Гармидер»

Уляна Супрун підтримала луцьке “Творче об'єднання ГаРмИдЕр” створити ангар-stage.

Підтримувати ідейні та живі проекти, які займаються просвітництвом через культуру і мистецтво, дуже важливо. Про це вона написала у Фейсбуці.

У команди громадської організації “Творче об'єднання ГаРмИдЕр” виникла ідея знайти приміщення, яке можна було б перетворити на локацію, де твориться актуальна культура міста.

У планах команди — створити простір, де будуватиметься діалог про сучасне актуальне мистецтво і соціальну відповідальність, а також проведення просвітницьких заходів.

"Приміщення вже знайшли, частково облаштували та навіть провели у ньому кілька заходів. Це атмосферний ангар у центрі міста ГаРмИдЕр ангар-stage, який перетвориться на великий простір поширення ідей. Щоби працювати повноцінно, приміщення потрібно дооблаштувати, аби в ньому можна було проводити заходи і в холодну пору року, а також зробити належне освітлення", - йдеться у дописі.

З необхідних 100 тисяч гривень, команда зібрала вже трохи більше ніж 60 тисяч. На зібрані кошти планують встановити необхідне для сценічного майданчика освітлення.