Новини

На Львівщині у квартирі знайшли мертвою 11-річну дівчинку

Увечері 29 листопада, у селищі Розділ Миколаївського району на Львівщині, у ванній кімнаті будинку знайшли мертвою 11-річну дівчинку. Ймовірною причиною смерті називають отруєння чадним газом.

29 листопада о 20:05 надійшло повідомлення, що в селищі Розділ Миколаївського району на вул. Кравецькій у приміщенні ванної кімнати житлового будинку було виявлено тіло місцевої мешканки, 2008 року народження. Ймовірною причиною події є отруєння чадним газом, пише Вісник.К.

Будинок обладнаний газовою колонкою та газовим конвектором. Аварійна бригада «Львівгаз» тимчасово припинила подачу газопостачання до будинку. «Під час огляду тіла слідів насильницької смерті не виявлено», – повідомляють у поліції.

За фактом слідчі Миколаївського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини та причини смерті дівчинки.