Новини

У Луцьку учениця збирає вчительці кошти на реабілітацію після операцій на мозку

Небайдужих просять допомогти зібрати кошти на лікування вчительки луцької гімназії №4, лучанки Віти-Анни Коробенко. На лікування і реабілітацію потрібні чималі суми, які самотужки родині Ганни Павлівни зібрати не під силу.

Про збір коштів на порятунок життя учительки пише у фейсбуці Anzhelika Kholodna. Усіх небайдужих просять допомогти коштами.

Нагадаємо, учительці Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького Ганні Коробенко раптово стало зле. Їй зробили операцію на мозку.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ганна Коробенко у реанімації. Її стан стабільно важкий.

Друзі із різних країн, усі колеги-вчителі по гімназії N4 міста Луцька, а також учні Віти об’єдналися, щоб домомогти їй повернутися до повноцінного життя після кількох складних операцій на мозку.

Діагноз: спонтанний субарахноідальний і паренхіматозний крововилив на ґрунті розриву МА (мішкоподібної аневризми) ділянок МІ-М2 лівої СМА (середньої мозкової артерії).

І оптимістичний, і песимістичний сценарії розвитку наступних подій передбачають величезні витрати на лікування, підтримання життєдіяльности, реабілітацію, яка власне і стане лікуванням, якщо все буде гаразд.

Для родини Віти, яка досі сама виховувала неповнолітнього сина, ці кошти - не реальні. Тож одна з її учениць, Христина Сухоставська, організувала збір на своє ім’я на карту 4149 4991 3167 6916.

Усіх небайдужих просять допомогти зібрати кошти для порятунку життя лучанки.