Новини

Кабмін призначив низку голів ОДА: що про них відомо

20 жовтня 2019 року, на своєму засіданні Кабінет міністрів України погодив призначення керівників пяти українських областей.

Про це повідомляє Hromadske.ua.

«Уряд погодив призначення кандидатур на посади керівників в обласні державні адміністрації:

голови Київської ОДА Чернишова Олексія Михайловича;

голови Кіровоградської ОДА Балоня Андрія Богдановича;

голови Луганської ОДА Гайдая Сергія Володимировича;

голови Харківської ОДА Кучера Олексія Володимировича;

голови Чернігівської ОДА Прокопенка Андрія Леонідовича», – йдеться в повідомленні.

За інформацією hromadske.ua, Олексій Кучер – адвокат, народний депутат від фракції «Слуга народу», глава підкомітету з питань організації діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги.

Сергій Гайдай – уродженець Сєвєродонецька, депутат Мукачівської районної ради VІІ скликання, екс-голова Мукачівської районної державної адміністрації, також працював в Обухівській РДА та у Київраді.

Олексій Чернишов – бізнесмен, інвестор, засновник інвестиційно-девелоперської компанії Eastgate Development та інвестиційної компанії VI2 Partners, а також засновник Kyiv Vision Foundation, організації, що займається залученням інвестицій та підтримкою культурних проектів.

Андрій Балонь – заступник голови Херсонської ОДА з гуманітарних питань, фінансів та взаємодії з правоохоронними органами, кандидат юридичних наук.

Андрій Прокопенко – депутат Чернігівської обласної ради 7-го скликання, був обраний депутатом від партії «Наш край», кандидат філософських наук. У Чернігівській облраді очолював комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
Голова Київської ОДА подав у відставку.