Новини

Скільки коштуватимуть електронні квитки у Луцьку

Розповіли, скільки лучанам доведеться платити за електронні квитки для проїзду в транспорті міста.

Про це стало відомо у середу, 16 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, згідно з проєктом рішення в транспорті обласного центру Волині діятиме відразу декілька видів електронних квитків, ціни на які різняться.

– безтермінові багаторазові електронні квитки (персоніфіковані, неперсоніфіковані). Перед використанням у автобусах і тролейбусах такі електронні квитки необхідно поповнити. Обіцяють, що цей вид електронних квитків в майбутньому набере функцій «Картки Лучанина».

Коштуватиме такий квиток 35 гривень.

– електронні квитки на дві поїздки. Термін дії таких електронних квитків становить 48 годин від моменту продажу. Квитки розраховані для гостей міста, туристів, тобто осіб з нетривалим часом перебування у місті. Ціна – 15 гривень.

– електронні квитки на три поїздки. Термін дії таких електронних квитків становить також 48 годин з моменту продажу. Коштуватиме він 20 гривень.

Серед видів є також багаторазові персоніфіковані квитки, які потребують щорічного підтвердження. Серед них учнівський, ціною 35 гривень, студентський – 35 гривень та пільговий за такою ж ціною.
Таку ж ціну – 35 гривень матиме електронний квиток для водія та контролера.

Після затвердження видів електронних квитків Оператором електронних систем розпочнеться видача та реалізація багаторазових персоніфікованих та неперсоніфікованих електронних квитків.