Новини

Водій екскаватора наїхав на свого 45-річного напарника

Через наїзд екскаватора загинув житель району у Чернівецькій області.

Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу. За фактом автопригоди зі смертельними наслідками слідчі Кельменецького відділу поліції розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області, передає УНН.

“Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим сталася сьогодні, 5-го жовтня, на березі річки Дністер у селі Вороновиця. Для з’ясування обставин аварії на місце пригоди виїхало керівництво Кельменецького відділу поліції, слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці встановили, що під час чистки берега Дністра 62-річний водій екскаватора здійснив наїзд на свого 45-річного напарника, який у цей час перевіряв справність вузлів та агрегатів. Від отриманих травм, які є несумісними з життям, потерпілий помер на місці.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування, вирішується питання про накладення арешту на транспортний засіб.