Новини

У місті на Волині встановили напис «Я люблю Ківерці». ФОТО

У Ківерцях громадські активісти встановили на території місцевого гідропарку напис «Я♥ Ківерці».

Тепер він слугує ще однією окрасою містечка. Знак виготовлений волонтерами ГО «Станція Добра», за сприяння міської ради та ГО «Гідропарк Плюс», - пише Волинська правда.

«Я давно мріяла про те щоб зробити такі великі літери, і встановити їх просто на території, чи при виїзді у Ківерці. При підготовці до проведення державного свята Дня Незалежності України, ми дали таку пропозицію на оргкомітеті. Міська рада підтримала нашу ініціативу і посприяла оплатою за матеріали. У міському парку в день свята така фотозона викликала фурор. Всі робили світлини. Наразі, щоб і надалі напис був корисним для містян, волонтери «ГО Гідропарк Плюс» запропонували встановити його в них, ми погодились. Адже територія охороняється, навіть уночі,»- розповідає громадська активістка «Станції добра» Олена Максименко.

Напис «Я♥ Ківерці» видно з траси Луцьк-Маневичі. Він став містечковою прикрасою. Краяни, які йдуть чи проїжджають повз літер, зупиняються та залюбки роблять селфі або ж, просто, фотографують один одного.