Новини

Злочинці винесли з будинку підприємця півмільйона гривень

У Черкаській області двоє чоловіків у масках скоїли розбійний напад.

Злочинці проникли в будинок місцевого підприємця, в якому знаходився лише його неповнолітній син, та погрожуючи хлопцю зброєю, заволоділи коштами в сумі п’ятсот тисяч гривень.

Про це повідомляє ГУ НП у Черкаській області.

29 вересня вранці до поліції Монастирищенського району надійшло повідомлення про розбійний напад. Двоє чоловіків в масках та печатках проникли в будинок місцевого підприємця, в якому знаходився лише його неповнолітній син, та погрожуючи хлопцю зброєю заволоділи коштами в сумі п’ятсот тисяч гривень.

У дію було введено оперативний план «Сирена». Поліцейські перекрили всі в’їзди і виїзди з міста, але зважаючи на те, що будинок потерпілих знаходився на околиці міста, поліцейські розуміли, що зловмисники спробують залишити територію міста, тікаючи в напрямку лісу, де в подальшому зможуть переховуватись.

Співробітниками батальйону поліції особливого призначення спільно з кінологами було організовано «прочісування» лісу на території району. В результаті пошукових заходів, на відстані близько чотирьох кілометрів від місця вчинення кримінального правопорушення поліцейські помітили двох чоловіків, які бігли з лісосмуги до гаю.

Оточивши периметр, спецпризначенні затримали одного із втікачів. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини житель Уманського району. У затриманого поліцейські виявили пакет із грошима.

Слідчим відділенням Монастирищенського відділення поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 187(Розбій) Кримінального кодексу України.

Пошуки другого нападника тривають.