Новини

Волинян застерігають не розповідати про подорожі в інтернеті, щоб вберегтись від злодіїв

Зважаючи на низку крадіжок приватного майна, що останнім часом мали місце на теренах міста Володимира-Волинського та району, відділ поліції звертається до громадян з проханням бути уважними до власного майна: замикати вікна та двері, а у випадку виявлення підозрілих та незнайомих предметів, відразу телефонувати до відділу поліції, – інформує Володимир Медіа.

"Нині більшість громадян зареєстровані у соціальних мережах, де діляться інформацією про особисте життя, плани та подорожі. Така інформація є практично знахідкою для нечесних на руку людей, які завдяки їй знають про заплановані подорожі за кордон або на території держави, та проникають в житло", – інформує громадян поліція.

Акцентують, що найбільш поширеним способом проникнути всередину житла, як свідчить інформація правоохоронців, – віджимання пластикових вікон та підбір ключа до вхідних дверей.

У випадку виникнення ситуації, яка у подальшому може нести загрозу, просять не зволікати і телефонувати на 102, де кожному абоненту нададуть кваліфіковану допомогу та порадять, як діяти у тій чи іншій ситуації.