Новини

У Луцькому районі виявили двох жінок, які палили суху рослинність

Працівники Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з представником Управління з питань цивільного захисту Волинської обласної державної адміністрації та державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції у Волинській області провели профілактичний рейд щодо недопущення спалювання сухої рослинності в селах Гірка Полонка, Оздів, Лаврів, Баківці, Промінь, Полонка Луцького району.

Про це повідомили на сайті Луцької райдержадміністрації.

У ході рейду було виявлено факти спалювання сухої рослинності, зокрема у селі Гірка Полонка місцева жителька палила сміття на присадибній ділянці, а в селі Полонка ще одна жінка спалювала суху рослинність на городі поблизу житлового будинку та господарських споруд.

За результатами рейдових перевірок на порушниць складено адміністративні протоколи за статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян щодо заборони спалювання сухої трави та рослинних залишків, поінформовано про відповідальність перед законом за такі порушення.