Новини

«На мою думку, це тероризм»: волинянка звинувачує «Волиньгаз» у недбалості

Волинянка стверджує, що працівники "Волиньгазу" через свою недбалість на роботі ледве не призвели до трагедії.

Про це Ольга Тарасенко написала на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"У п'ятницю, 21 червня, відбулася страшна ситуація з найріднішою мені людиною – моєю Ніною Тарасенко. Усе розпочалося з того, що мама, як законослухняна громадянка, дозволила службовцям "Волиньгазу" зняти газовий лічильник для перевірки. В даній процедурі брали участь 2 людей. Проте після демонтажу вони не закрутили належним чином газову трубу. Запевнили маму, що все зробили правильно, лишили її дома і поїхали", – розповідає жінка.

Також пані Ольга зазначає, що працівники "Волиньгазу" були у її мами вранці. Тож протягом дня жінка вдихала газ, яким поступово наповнювалася квартира.

"Мамі стало погано. На велике щастя, вона вийшла на вулицю. Коли повернулась з вулиці, відчула запах і зателефонувала до рятувальників. Які погодились приїхати лише через 45 хв. і не відразу. Правда, після скандалу приїхали значно швидше – за 5-10 хв.
Мама проживає в 10-поверховому будинку з великою кількістю під'їздів, квартир і людей в них. На мою думку, це тероризм зі сторони "Волиньгазу", – вважає Ольга Тарасенко.