Новини

Негода в Україні ускладнила рух на дорогах, без світла – сотні населених пунктів

Сніг із дощем спричинив збитки у центральних та північних регіонах України.

Так, станом на ранок 13 лютого тимчасово ускладнений рух великовагових автомобілів у Київській, Вінницькій, Черкаській областях та на виїзді із Чернівців, - пише 24 канал.

Так, через негоду залишаються знеструмленими 188 населених пунктів у близько 6 областях України. З них найбільше – у Черкаській і Київській областях.

13 лютого внаслідок ускладнення погодних умов (сніг, місцями мокрий сніг та пориви вітру) залишаються знеструмленими 188 населених пунктів у шести областях, а саме: Черкаська – 74 населені пункти, Київська – 69, Чернігівська – 18, Сумська – 15, Кіровоградська – 8 та Дніпропетровська – 4, – повідомляють у ДСНС.

Окрім того, у Полтавській, Чернігівській та Сумській областях приріст снігового покрову складає від 6 до 12 сантиметрів. Стан покриття на дорогах державного значення в Івано-Франківській, Київській, Черкаській та Закарпатській областях засніжений, місцями – ожеледиця в Рівненській, Одеській, Чернівецькій областях.

А ось на Житомирщині через тимчасове потепління раптова повінь розмила залишки мосту через річку Тетерів на об’їзній дорозі до міста Радомишль, передає ТСН. Через швидке танення снігу рівень води стрімко виріс, і пропускна спроможність труб, закладених під час будівництва переїзду, не впоралися з такою кількістю води.